TINC 2024: Ta din affärsidé till nästa nivå

2 Min Läsning av 10

Om du har en innovativ affärsidé och drömmer om att ta den till nästa nivå, kan TINC 2024 vara det perfekta tillfället för dig. TINC, som står för “Take your Idea to the Next Level”, är en acceleratorprogram som erbjuds av VINNOVA, Sveriges innovationsmyndighet.

TINC 2024 är en unik möjlighet för entreprenörer att få stöd och resurser för att utveckla sina affärsidéer. Programmet riktar sig till företag inom alla branscher och faser, från tidiga startups till etablerade företag som vill expandera och förnya sin verksamhet.

Genom TINC 2024 får deltagarna tillgång till en rad förmåner och resurser. Det inkluderar finansiering på upp till 300 000 kronor för att genomföra sina projekt, tillgång till expertcoaching och mentorskap, samt möjlighet att delta i workshops och nätverksträffar.

Ansökningsprocessen för TINC 2024 är nu öppen och deadline för att skicka in din ansökan är på tisdag. För att delta behöver du fylla i en ansökningsblankett och beskriva din affärsidé, dess potential och hur du planerar att utveckla den.

Det är viktigt att notera att TINC 2024 endast accepterar ansökningar från svenska företag. Om du är intresserad av att delta, se till att skicka in din ansökan i tid för att inte missa denna spännande möjlighet.

TINC 2024 är en fantastisk chans att ta din affärsidé till nästa nivå och få stöd och resurser för att göra det möjligt. Missa inte denna möjlighet att accelerera din affärsutveckling och ansök idag!

Dela denna artikel