Google kommer snart att börja radera inaktiva konton – Här är vad du behöver veta för att rädda ditt!

2 Min Läsning av 10

Google har nyligen meddelat att de kommer att börja radera inaktiva konton. Detta kan ha konsekvenser för användare som inte har loggat in på sina konton under en längre tid. Om du vill behålla ditt konto och all din viktiga information, är det viktigt att du agerar snabbt.

Enligt Google kommer de att börja radera inaktiva konton från och med den 30 november 2023. Detta innebär att om du inte har loggat in på ditt konto på minst ett år, kan det raderas och all din data kommer att försvinna för alltid.

För att undvika att ditt konto raderas och förlora all din information, är det viktigt att du loggar in på ditt konto innan den 30 november. Om du har glömt ditt lösenord eller har problem att komma åt ditt konto, bör du omedelbart återställa ditt lösenord eller kontakta Googles kundtjänst för hjälp.

Det är också viktigt att komma ihåg att om du använder ditt Google-konto för att logga in på andra webbplatser eller appar, kan dessa också påverkas om ditt konto raderas. Se därför till att uppdatera dina inloggningsuppgifter och kontrollera om det finns några alternativa sätt att logga in på de tjänster du använder.

Sammanfattningsvis är det viktigt att agera snabbt om du vill behålla ditt Google-konto och all din information. Se till att logga in på ditt konto innan den 30 november och kontakta Googles kundtjänst om du behöver hjälp. Var noga med att uppdatera dina inloggningsuppgifter för andra webbplatser och appar som kan vara kopplade till ditt Google-konto.

Dela denna artikel